Werkgevers

U bent werkgever en op zoek naar personeel. Dit kan voor een tijdelijke periode zijn, maar ook voor een vast dienstverband. Zeker in economisch lastige tijden wilt u flexibel zijn bij het invullen van vacatures.

Flexibiliteit als zekerheid
Deeltijdwerk en ziekte doen, naast de economische omstandigheden, een beroep op uw creativiteit. Flexibel inzetbare arbeidskrachten geven u de zekerheid en continuïteit in uw bedrijfsvoering. Hier biedt C&K Uitzendbureau de oplossing voor.

C&K Uitzendbureau is breed inzetbaar. Bij tijdelijke vervanging, ziekte of verlof, het uitbesteden van langdurige projecten of andere eindige trajecten: C&K Uitzendbureau biedt u de juiste uitzendkracht, passend bij het gevraagde profiel.

Voordelen:
U heeft personeel nodig, maar waarom zou u uw vacature uitzetten bij C&K uitzendbureau? Omdat C&K Uitzendbureau u daadwerkelijk iets te bieden heeft:

–    C&K Uitzendbureau verzorgt de werving en selectie rond uw vacature.
–    C&K Uitzendbureau heeft veel kennis in huis op het gebied van de arbeidsmarkt die we graag met u delen.
–    C&K Uitzendbureau kent de uitzendkrachten persoonlijk waardoor we snel een geschikte medewerker aan u kunnen voorstellen.
–    Salarisadministratie en personeelsbeleid zijn tijdrovende bezigheden die wij voor u verzorgen.
–    U loopt geen arbeidsrisico’s. De uitzendkracht is in dienst van C&K Uitzendbureau.
–    C&K Uitzendbureau begeleidt het inwerken van nieuwe medewerkers.
–    C&K Uitzendbureau regelt gereedschap en vervoer.
–    C&K Uitzendbureau stelt u in de gelegenheid de flexwerker na afloop van de afgesproken uren kosteloos in dienst te nemen.

Maar wij bieden meer:
Uit ervaring weten wij dat er niet altijd een complete uitrusting beschikbaar is voor het uit te voeren werk. Ook passend vervoer kan een probleem zijn. Daarom bieden wij dat aan. Van kruiwagen tot boormachine, van bestelbus tot aanhanger, u kunt op ons rekenen. Ook het inwerken op de werkplek wordt door ons persoonlijk begeleid. Uw wensen en die van onze uitzendkrachten bij elkaar brengen: daar staan wij voor!