Timmerman/interieurbouwer (Spoed)

Voor een opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren timmerman/interieurbouwer. Werk je nauwkeurig en vind je het fijn om resultaat van je werk te zien? Wil je snel aan de slag? Dan is deze vacature wat voor jou!  Taakomschrijving Als allround timmerman zal je diverse kleine en grote aftimmer werkzaamheden verrichten en herstel uitvoeren in bewoonde situaties. Veel diversiteit wat het werk leuk houdt. Je zal je dus voornamelijk bezig houden met renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Uiteindelijk zal je in dienst komen voor 40 uur per week. Functie-eisen
  • Relevante werkervaring
  • Timmerman opleiding bij voorkeur. Gunstig: interne opleiding kan aangeboden worden bij de juiste instelling
  • In bezit van B-VCA
  • In bezit van rijbewijs B
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *